2011. december 29., csütörtök

Zárlatos pasi DVD francia vígjáték - Jelenlegi ára: 500 Ft

Eredeti, nem másolt, keménytokos DVD film
In medias res nyitva: megint egy dilis francia film. A mozgókép, pontosabban annak DVD-n lévő változata ezúttal a tudathasadás kedélyes mélységeibe vezeti el a nézőt mintegy 81 perc időtartamra.
Főhősünk Georges Pal (Michael Youn) foglalkozását tekintve forgatókönyvíró, emberileg pedig a tökéletes pancser megtestesítője, aki hasztalanul próbálkozik újabb és újabb ötletekkel. De ezek egyike sem arat sikert a filmes körökben, hiába ölt bele megannyi időt is a kidolgozásukba. Mondhatnánk, hogy Youn a szerethető pancser archetípusát formálta meg, azonban ez nem igaz, lévén személy szerint már a film harmadik percében lelőttem volna az akkor még csupán egy személyiséggel bíró hőst. Pláne akkor, amikor kibújt a szög a zsákból, pontosabban Georges fejéből... Ugyanis a klasszikus klisé alapján némi áramcsapás segédletével hősünkben feléled egy másik személyiség, azaz teste öntudatára ébred – méghozzá micsoda egy undok öntudatra! Amúgy is megnyugtató mennyiségben csetlő-botló hősünk egy csapásra elviselhetetlen fráterré válik, amint teste átveszi felette az irányítást, ami természetesen kalamajkák egész tárházát zúdítja mind rá, mind pedig sorstársaira, akik elkövették azt a baklövést, miszerint fél mérföldes körzetnél közelebb merészkedtek hozzá.
Raffy Shart rendező a mára már lassanként klasszikussá nemesedett, ízléstelen elemekkel jócskán felpakolt amerikai vígjátékokat vette alapul legújabb filmje elkészítéséhez – ami felemás eredményt hozott. A Zárlatos pasi ugyan rendelkezik egy-két használható ötlettel, azonban ezek belevesznek a mindent elborító idiotizmus tengerébe.
Csupán négy előzetest (T4xi, Híd Terabithia földjére, Szerelemmel fűszerezve, Hósüti) tekinthetünk meg. A filmhez amúgy magyar illetve francia 5. 1-es hangsáv jár, és magyar feliratot is bekapcsolhatunk hozzá.
A Zárlatos pasi tipikusan házibulikra szánt film, amely többedmagunkkal röhögcsélve kellő szórakozást nyújthat, azonban egyedül szemlélve a szórakozásfaktora nagymértékben visszaesik.
(Forrás: PCdome)
További infó képekkel: http: //www. port. hu/pls/fi/films. film_page? i_where=2&i_film_id=87965


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-15 22:40
. Zárlatos pasi DVD francia vígjáték - Jelenlegi ára: 500 Ft