2011. december 25., vasárnap

Safari szuperjó társasjáték 4+ Piatnik Fa állatok - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Nagyon szerettük ezt a kedves, könnyen érthető, aranyos figurákból álló játékot. A szafarin élő állatok fából vannak és a fák műanyagból. Nagyon igényes, jól kitalált játék.
A játék menete: Össze állítjuk a nagy dzsungel játéktáblát, ahogy a fotón látszik. Mindenki kap egy táblát, amire be kell majd a játék során gyűjtenie az állatokat.
Fel kell rakni az összes állatot körbe, és annyit letakarni, ahány fa van. Itt jön a képbe a memória!
Dobsz a kockával, és annyit lépsz. Emlékezned kell, hogy mi van az ott lévő fa alatt. Ha nem emlékszel, felfordítjátok és megnézheti mindenki-de nem veheti fel a játékos, mivel nem találta ki. Ha vizet gurít valaki egy állatát meg kell itatni, annyit jelent, hogy a patakhoz vissza kell tennie. Ha vadászt dob, akkor egy állatát visszateszi a játékplaccra.
Az nyer, akinek előbb lesz tele a táblája, azaz a leggyorsabban összegyűjtötte az állatokat. Ha csak ketten játszottuk, akkor 2 táblával is játszottunk, tovább tartott így a móka.
Jó szórakozást hozzá, szívből ajánlom!
Dobozát átlátszó rag. szalaggal javítottuk. Picit használtabb a doboza, de a játék tökéletes.
Töltöttem fel sok szép márkás gyerek overált, kabátot és csizmákat, valamint képességfejlesztő játékokat, akár ajándéknak is kiválóak! Érdemes benézned! Jó böngészést! üdv Ilcsi


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-12 09:45
. Safari szuperjó társasjáték 4+ Piatnik Fa állatok - Jelenlegi ára: 2 000 Ft