2011. július 15., péntek

TOP-gamer PC 3,4 GHz 2GB RAM 80GB HDD 512MB grafikus 2xDVD/RW

TOP-gamer PC 3,4 GHz 2GB RAM 80GB HDD 512MB grafikus 2xDVD/RW:
Ajánlat teljes és gyors számítógépes rendszerrel eladó. A 3,4 GHz-es CPU-t és 2048 MB RAM (max. 8 GB) a fő memória, a számítógép teljesen kétségtelenül az egyik reprezentatív ügynökök és könnyedén lépést tartani a sebességet a felső liga között két-és négymagos. Elment az eddig teljesen megbízható és hibamentes.
Ők dolgoztak a legstabilabb operációs rendszer, hogy valaha is volt. A Windows XP Professional. Még Windows 7 lehet telepíteni. A tökéletes kombináció a gyors CPU tetején alaplap, gyors merevlemez (7200 RPM), gyors RAM és átfogó optimálisan túlfeszített PC-erőforrások, a rendszer teljesítménye optimalizált, maximum nélkül overclocking a CPU vagy memória. A registry-t megszabadult a zavaró adatok darabokat, hogy elérjék a lehető legjobb átviteli sebesség.
Az egész rendszer úgy van beállítva, a gyors és stabil a számítógép teljesítményét. Felszerelt 6 USB port (kettő elöl) áll, valamint két DVD-RW meghajtók (írók) és egy kártyaolvasó, a felhasználó-barát munkahely nincs több akadály. A legjobb része az első grafikus kártya az ATI. Ez egy aktív hűtésű, de mega csendes grafikus kártya 512 MB. Ezzel is futtatható 3D-s játékok és grafikai igazi öröm. Azt VGA és DVI-HDMI interfésszel. A beépített DVD + /-RW meghajtók CD ​​/ DVD olvasási és másolási. A gyors Gigabit hálózati kártya, gyors és stabil internet kapcsolat lehetséges.
Minden meghajtó VGA, chipset, LAN, audió és a vorhanden.Der PC nagyon jó állapotban van. További info e-mailben vagy telefonon 05741 233108 és szombaton / vasárnap egészen 22,00 óra.
Kérjük, ne kedvezményes árat javaslatok tekintetében. Nem osztom azt játékkonzolok, mobiltelefonok, stb
a fenti ár az utolsó.
--- FIX ÁR ----
Ár: 145 Ft