2011. november 21., hétfő

Microsoft Flight Simulator Deluxe Edition (PC DVD) - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó eredeti Microsoft Flight Simulator X Deluxe Edition PC DVD játék.
A Deluxe kiadás több repteret, több várost és több küldetést tartalmaz, mint a Standard kiadás!
20 repülőgép
45 nagyfelbontású reptér
38 nagyfelbontású város 
Az elmúlt 25 év csúcspontja ez a polgári repülőgép szimulátor!
A Microsoft Flight Simulator X bevezet Téged egy csodálatosan pompás, realisztikus világba egy tucat repülőgéppel, interaktív küldetésekkel, melyek egy teljesen új játékélményt nyújtanak Neked!  
A "Free Flight" menüben olyan repülést választasz magadnak, amilyet csak akarsz, elrepülhetsz bárhová a Világon! Felszállhatsz kedvenc repteredről és átruccanhatsz a legegzotikusabb vidékekre, amiről valaha is álmodtál!
A program egy "mozgó világot" kínál Neked reptéri járművekkel, forgalmas autópályákkal, hajókkal és csónakokkal a tavakon, óceánokon, légiforgalommal, házi- és vadállatokkal!
18 új és már megszokott repülőgép, melyek közt van ultrakönnyű, egy és több motoros, hidroplán, lökhajtásos jet, helikopter és vitorlázórepülő.
A küldetésekben beülhetsz a kapitányi székbe, ahol lenyűgöző forgatókönyvek alapján vehetsz részt az ismétlődő játékokban. Megmenthetsz egy lezuhant pilótát, résztvehetsz egy segélyszállításban, leszállhatsz egy mozgó kamionra, stb.!
Installálás előtt:
A program 15GB helyet foglal a merevlemezen.  
Használatához Windows XP SP2 vagy Windows Vista operációs rendszer, DX9 kompatibilis számítógép szükséges és hangkártya a hangszórókhoz vagy felhallgatóhoz.
Multiplayer-es repüléshez minimum 56. 6 kbps modem vagy annál jobb internetkapcsolat szükséges. Minimum 1. 0GHz-es processzor és 512MB RAM, valamint minimum 32MB, DirectX 9 kompatibilis videokártya szükséges, de az ajánlott 512MB vagy annál több!
Valóság és FSX! (Copyright by Microsoft):
Videó itt


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-28 14:59
. Microsoft Flight Simulator Deluxe Edition (PC DVD) - Jelenlegi ára: 1 Ft